Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Συνελήφθη στην Εθνική Οδό Ορμενίου–Αρδανίου, 62χρονος αλλοδαπός για μεταφορά πέντε (5) λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, ενώ κατείχε στο εσωτερικό του αυτ/του εξήντα δύο (62) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω αυτ/το και 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α.
-Συνελήφθη προχθές (2-9-2019) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 62χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παραχάραξη.
-Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Επιπλέον, κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν εξήντα δύο (62) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α..
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, 5 κινητά τηλέφωνα, 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: