Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Στο Νομό Καβάλας συνελήφθη 36-χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
-Συνελήφθη βραδινές ώρες την 20/21-9-2019, στο νομό Καβάλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη άγνωστο δράστη που αναζητείται, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής (πλησίον οικισμού Ανθοχωρίου Ροδόπης), οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 36χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Τελικά, το όχημα κατευθύνθηκε προς την πόλη της Καβάλας, όπου στην ευρύτερη περιοχή της, ο οδηγός του το ακινητοποίησε και μαζί με το συνοδηγό τράπηκαν πεζή σε φυγή. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 36χρονος οδηγός, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.
-Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο 36χρονος αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του, καθώς επίσης στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: