Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη στην Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης 34χρονος διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
-Συνελήφθη χθες (28-06-2018) το μεσημέρι, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής -Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Ξάνθης (Κοπτερό Ροδόπης), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 34χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Λίγο πιο κάτω, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: