Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη στην Δράμα 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με Ι.Χ.Φ. αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 25 λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
-Συνελήφθη χθες (24-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου και του Τμήματος Τροχαίας Δράμας, 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι πέντε (25) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην πόλη της Δράμας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του.
-Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και τελικά κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν το δράστη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι πέντε (25) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθόσον βρέθηκαν εντός του οχήματος, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 20 εκατοστών και ένα ξύλινο ρόπαλο.
-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: