Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τρεις (3) νεκροί παράνομοι μετανάστες και επτά τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό έξω από την Αλεξανδρούπολη.


-Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο παιδιά - Ο διακινητής, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει μετά την εκτροπή του οχήματος.
-Τρία άτομα σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, στην Εγνατία Οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη, με κατεύθυνση προς το νομό Ροδόπης.
-Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Ιταλίας, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους δύο άνδρες, ενώ μια γυναίκα εξέπνευσε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου. Ακόμη ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, βρίσκεται στο χειρουργείο αυτή την ώρα, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
-Ο διακινητής, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει μετά την εκτροπή του οχήματος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας εκ των τραυματιών.


Πηγή https://www.protothema.gr/greece/article/800337/enas-nekros-metanastis-kai-pede-traumaties-se-trohaio-dustuhima-stin-ethniki-odo-alexandroupolis-komotinis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: