Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη σε παράδρομο της Ε.Ο. Κομοτηνής - Ξάνθης 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξη (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα
-Συνελήφθη χθες (24-6-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής - Ξάνθης , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν άγνωστο δράστη, συνεργό του 30χρονου.
-Ειδικότερα, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής - Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 30χρονο, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
-Στη συνέχεια, λίγο πιο κάτω, ο 30χρονος ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ ο συνοδηγός και συνεργός του διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή και αναζητείται.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: