Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Με πολεμοφόδια για μάχη κατευθυνόταν με Ι.Χ.Ε. αυτ/το τέσσερα (4) άτομα από την Καβάλα για Θεσ/νίκη και συνελήφθησαν – κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων – φωτοβολίδων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων φακοί – συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, μαχαίρια, σφεντόνα, κροτίδες, καπνογόνα, γκλοπ, ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά δισκία.
-Συνελήφθησαν χθες (27-6-2018) το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 24, 23, 22 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων, βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων – φωτοβολίδων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση.
-Ειδικότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, καθώς επίσης και την κατοχή τους, εντόπισαν, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν:
φακό - συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης ( tazer ),
2 αναδιπλούμενα μαχαίρια (τύπου πεταλούδα), συνολικού μήκους 22 εκατοστών,
σφεντόνα,
συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
18 κροτίδες,
20 κενές γυάλινες φιάλες ποτών,
πλαστικό δοχείο που περιείχε 3 λίτρα περίπου βενζίνη,
2 κουκούλες (fullface) ,
2 κράνη μηχανής,
γάντια και πλαστικό χωνί,
τεμάχια υφάσματος
-Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν σε δύο από αυτές και κατασχέθηκαν φακός - συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης ( tazer ), μαχαίρι, 4 ναρκωτικά δισκία, 2 καπνογόνα, πτυσσόμενο γκλοπ και σημαία με σύμβολο.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: