Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Συνελήφθη στον Νομό Καβάλας 24χρονος Ιρακινός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε.αυτ/το 13 Σύριους λαθρομετανάστες.


-Συνελήφθη σήμερα (4-5-2018), τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, δεκατρία (13) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό τον 24χρονο, να κινείται στην Εγνατία Οδό και στον ανατολικό κόμβο Καβάλας επιχείρησαν να το ελέγξουν, πραγματοποιώντας σήμα στάσης στο όχημα. Ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: