Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Συνελήφθησαν στην Ν.Βύσσα-Έβρου δύο (2) Σύριοι οι οποίοι μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα με πλαστικές βάρκες 23 λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές βάρκες

-Συνελήφθησαν χθες (8-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή της Νέας Βύσσας Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 30 και 23 ετών, οι οποίοι μετέφεραν, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, είκοσι τρεις (23) παράτυπους αλλοδαπούς, υπηκόους Συρίας και Ιράκ.

-Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με δύο (2) πλαστικές βάρκες, είκοσι τρεις (23) παράτυπους αλλοδαπούς.

-Με τη σύλληψη των δραστών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 100 περίπου παράτυπους αλλοδαπούς, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.

-Κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικές βάρκες.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: