Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Συνελήφθησαν στη Ξάνθη δύο (2) Πακιστανοί διακινητές λαθρομεταναστών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε.αυτ/το έξη (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

-Συνελήφθησαν σήμερα (08-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη , απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

-Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Ξάνθης , οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 17χρονο και συνοδηγό τον 19χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Ακολούθως, στην είσοδο της πόλης της Ξάνθης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν όλοι οι επιβαίνοντες.

-Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο δράστες μετέφεραν με το παραπάνω αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

-Οι δύο διακινητές και οι έξι διακινούμενοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου παρέμειναν για νοσηλεία.

-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: