Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή σε καφενείο στην Πετρούσα-Δράμας.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκε την 18/19-2-2017, στην Πετρούσα Δράμας.

-Συνελήφθη, χθες (19-2-2017) το μεσημέρι, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 18/19-2-2017, ο δράστης, διέρρηξε κατάστημα (καφενείο), στην Πετρούσα Δράμας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του 344 πακέτα τσιγάρων, 20 συσκευασίες καπνού και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 33χρονο.

-Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα πακέτα τσιγάρων και οι συσκευασίες καπνού καθώς και τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

-Σημειώνεται ότι ο 33χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: