Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Τρία (3) άτομα λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στις Σέρρες.


-Διέρρηξαν με σιδερολοστό την πόρτα της μονοκατοικίας ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στις Σέρρες και τους ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τους χτυπήσουν.

-Δεν είχε καλά- καλά δύσει ο ήλιος το απόγευμα της Τρίτης, όταν τρεις κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους διέρρηξαν με σιδερολοστό την πόρτα της μονοκατοικίας ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στις Σέρρες και τους ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τους χτυπήσουν.

-Ο 77χρονος ιδιοκτήτης και η 72χρονη σύζυγός του δεν τόλμησαν να προβάλλουν αντίσταση και αρκέστηκαν να παρακολουθούν τους εισβολείς που ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Τελικά, ανακάλυψαν το σημείο όπου οι ηλικιωμένοι έκρυβαν τις οικονομίες και τα τιμαλφή τους, άρπαξαν μετρητά ύψους 5.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και έφυγαν με άγνωστο μέσο. 

-Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες για την αναζήτηση των δραστών, ωστόσο στάθηκε αδύνατο να τους εντοπίσει. Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Σερρών, ενώ συνεργείο ειδικών της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/

Δεν υπάρχουν σχόλια: