Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν σε καφενείο της Δράμας τέσσερα (4) άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου «ζάρια».


-Συνελήφθησαν χθες (29-12-2016) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 66, 64, 64 και 60 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

-Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), κατά τη διάρκεια του οποίου εντόπισαν τον ένα 64χρονο, προσωρινά υπεύθυνο, να έχει διοργανώσει και να επιτρέπει στους υπόλοιπους τρεις δράστες, τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ζάρια».

-Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4 ) ζάρια και το χρηματικό ποσό των 252 ευρώ.

-Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 29χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: