Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν σε περιοχή του Ορφανίου-Καβάλας ένας 34-χρονος και μία 40-χρονη Ρωσίδα οι οποίοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αγροτεμάχιο στη Γαληψό-Καβάλας έναν μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος της Δ.Ε.Η.


-Συνελήφθησαν, χθες (1-12-2016) το απόγευμα, σε περιοχή του νομού Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης και του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ένας 34χρονος ημεδαπός και μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρωσίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκε σε αγροτεμάχιο, σε χωριό της Καβάλας.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε αγροτεμάχιο στη Γαληψό Καβάλας, όπου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν έναν μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

-Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν 5 διαρρηκτικά εργαλεία, 2 φακοί και 2 ζευγάρια γάντια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

-Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών.

-Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει σε βάρος του 34χρονου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον οδηγούσε το παραπάνω όχημα χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης.

-Επισημαίνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: