Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη στις Σέρρες 21χρονος Αλβανός για απόπειρα κλοπής σε σπίτι στην πόλη των Σερρών.


-Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών προέκυψε ότι εμπλέκεται σε ακόμα 2 διαρρήξεις σπιτιών στις Σέρρες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.

-Αφαίρεσε κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

-Οι συνεχείς και στοχευμένες περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπές από σπίτια στην πόλη των Σερρών, που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.

-Ειδικότερα, το απόγευμα της 9-12-2016 εντοπίστηκε ο 21χρονος από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει οικία στις Σέρρες, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

-Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι ο 21χρονος τις τελευταίες 7 ημέρες είχε διαπράξει άλλες 2 κλοπές από σπίτια στην πόλη των Σερρών, από όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

-Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

-Ο 21χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: