Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Σε χωριό της Δράμας, 37-χρονος είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οικία του σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, και καλλιεργούσε κάνναβη.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 1 σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, 14 φυτά κάνναβης, 126,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σπόροι κάνναβης.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία, για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

-Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, το οποίο βρίσκεται σε χωριό της Δράμας.

-Κατά τη διάρκεια αυτής, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό της οικίας, ένα σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, αποτελούμενο από σύστημα εξαερισμού, θέρμανσης και ειδικού φωτισμού. Στο εσωτερικό του παραπάνω συστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 φυτά κάνναβης, ύψους 1 μέτρου, τα οποία καλλιεργούσε ο 37χρονος. 

-Κατά την έρευνα στην αυλή και το εσωτερικό του σπιτιού, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

12 φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 70 εκατοστών

ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 126,1 γραμμαρίων

2 μεταλλικοί τρίφτες

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

1 πλαστικό δοχείο με σπόρους κάνναβης

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη, ο οποίος απουσίαζε κατά την έρευνα και αναζητείται, θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

-Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: