Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

1.465 συμβάσεις σε δήμους και 354 στα ΕΛΤΑ τον Ιούνιο.


Ευκαιρίες εργασίας για οκτώ μήνες σε Πτυχιούχους και Αποφοίτους Λυκείου.

-Στην προκήρυξη 1.465 θέσεων εποχικού προσωπικού θα προχωρήσουν έως το τέλος Ιουνίου δεκάδες δήμοι της Αττικής αλλά και της περιφέρειας.

-Οι νέες θέσεις θα καλύψουν τα κενά σε υπηρεσίες των δήμων που εισπράττουν ανταποδοτικά τέλη ή αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους, όπως η καθαριότητα, η αποχέτευση, η ύδρευση, ο φωτισμός κ.λπ.

-Οι ειδικότητες αφορούν κυρίως αποφοίτους Λυκείου, ενώ το χρονικό διάστημα που θα εργαστούν οι νέοι υπάλληλοι φτάνει τους οκτώ μήνες.

-Στο μεταξύ, στην πρόσληψη 354 εποχικών υπαλλήλων, για χρονικό διάστηµα οκτώ µηνών, θα προχωρήσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προκειμένου να καλύψουν έκτακτες ανάγκες των καταστημάτων τους σε όλη τη χώρα.

-Αυτήν την εβδομάδα αιτήσεις δέχονται διαγωνισμοί των ΕΛΤΑ στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, τη Θάσο, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Δράμα και την Πελοπόννησο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

-Επιδότηση έως 22.000€ σε νέους γεωργούς Επιδοτήσεις από 17.000 έως και 22.000 ευρώ μπορούν να λάβουν νέοι έως 40 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας. Το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που αναμένεται να προκηρυχθεί ανά περιφέρεια μετά το καλοκαίρι, απευθύνεται σε νέους οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις να εγγραφούν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως νεοεισερχόμενοι επαγγελματίες γεωργοί, ενώ αναλαμβάνουν τη δέσμευση να ασφαλιστούν στον ΟΓΑ.

ΓΙΑ 100 ΝΕΟΥΣ

Εξάμηνη πρακτική στο «Ελ. Βενιζέλος»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
Έως τις 8 Ιουλίου οι προτάσεις για μικρές επιχειρήσεις

ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

211 υποτροφίες για διδακτορικό από το ΙΚΥ
http://www.ethnos.gr/ergasia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: