Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή ένας 28-χρονος και μία 24-χρονη, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων κατά περίπτωση.


Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 φυτό κάνναβης, 375 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 8 πακέτα τσιγάρων και 37 κροτίδες.

-Συνελήφθησαν χθες (7-6-2016) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ένας 28χρονος και μία 24χρονη, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, κατά περίπτωση.

-Αναλυτικότερα, σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στις οικίες των δραστών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 28χρονου, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

- Στην οικία της 24χρονης :

1 φυτό κάνναβης, ύψους 40 εκατοστών

1 συσκευασία με μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

3 μεταλλικούς θρυμματιστές

11 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 375 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

- Στην οικία και το όχημα του 28χρονου :

37 κροτίδες

8 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

1 μεταλλικό θρυμματιστή

1 μεταλλική πίπα

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: