Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Συνελήφθησαν σε χωριό της Δράμας δύο Αλβανοί, πατέρας και γυιός για παράνομη βία, παράνομη κατακράτηση και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.


-Συνελήφθησαν την 21-3-2015 το βράδυ, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 65 και 26 ετών (πατέρας και υιός), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη βία, παράνομη κατακράτηση και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από σχετική καταγγελία, μετέβησαν στην οικία των δύο δραστών, που βρίσκεται σε χωριό της Δράμας, όπου εντόπισαν τη 18χρονη κόρη του 65χρονου, δεμένη με σχοινί στα κάγκελα της αυλόπορτας.

-Ακολούθως, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών, διότι όπως προέκυψε, το ίδιο απόγευμα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου με τη 18χρονη, μεταχειριζόμενοι σωματική βία σε βάρος της, την έδεσαν στα κάγκελα.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δράμας.Δεν υπάρχουν σχόλια: