Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Λαθραία χάπια για την στυτική δυσλειτουργία, σφαίρες και πολύ χρήμα βρήκαν σε έλεγχο αυτοκινήτων οι υπάλληλοι της Δίωξης του Τελωνείου Κήπων Έβρου.


-Κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκαναν στο αυτοκίνητο ενός Έλληνα κατοίκου Ροδόπης, βρήκαν κρυμμένα ανάμεσα σε διάφορα είδη ρουχισμού στο πορτ μπαγκάζ 200 κουτιά της φαρμακευτικής ουσίας Kamagra.
-Μπόλικη δουλειά, αλλά και σπουδαίες επιτυχίες στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, είχαν τις τελευταίες ώρες οι υπάλληλοι της Δίωξης του Τελωνείου Κήπων στον Έβρο! Εκτός από τα μεγάλα ποσά που επιχείρησαν κάποιοι να εισάγουν παράνομα στη χώρα, εντόπισαν ακόμη πυρομαχικά και... χάπια για την στυτική δυσλειτουργία!
-Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκαναν στο αυτοκίνητο ενός Έλληνα κατοίκου Ροδόπης, βρήκαν κρυμμένα ανάμεσα σε διάφορα είδη ρουχισμού στο πορτμπαγκάζ 200 κουτιά της φαρμακευτικής ουσίας Kamagra που έχει δράση παρόμοια με αυτή του Viagra! Ο κάτοχός τους, που τα είχε αγοράσει... κοψοχρονιά στην Τουρκία και σκόπευε να τα διαθέσει σε... ελληνικές τιμές, υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ για τα λαθραία σκευάσματα τα οποία κατασχέθηκαν.
-Κατά τον έλεγχο που έκαναν στο εσωτερικό ενός άλλου Ι.Χ. αυτοκινήτου με πινακίδες Τουρκίας που επιχειρούσε είσοδο προς την Ελλάδα, οι ελεγκτές βρήκαν κρυμμένες στο χώρο της ρεζέρβας 44 σφαίρες για πιστόλι και συνέλαβαν τους επιβάτες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων.
-Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο οδηγός ενός άλλου Ι.Χ. αυτοκινήτου με πινακίδες Τουρκίας που επιχειρούσε είσοδο από την γειτονική χώρα βρέθηκε να έχει στο χώρο αποσκευών του οχήματος έναν ταξιδιωτικό σάκο, μέσα στον οποίο ήταν κρυμμένα 15.030 ευρώ και 20.000 δολάρια! Τα χρήματα κατασχέθηκαν ώσπου ο κάτοχός τους να αποδείξει τη νομιμότητά τους και ήδη εισπράχθηκαν πρόστιμα ύψους 8.513,06 ευρώ!
-Το ίδιο είχε συμβεί την περασμένη Δευτέρα και με τον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με ελληνικές πινακίδες, ο οποίος επιχειρούσε έξοδο προς την Τουρκία έχοντας κρυμμένα  15.050 ευρώ για τα οποία δεν υπέβαλε δήλωση ρευστών διαθέσιμων, όπως όφειλε. Και αυτός, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 3.765 ευρώ.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/

Δεν υπάρχουν σχόλια: