Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Όπλα σε τζαμί της Ξάνθης: Τι υποστηρίζουν πρόξενος και ψευδομουφτής, όλα τα στοιχεία.


-Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προσπαθούν ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή και ο ψευδομουφτής της Ξάνθης στον οποίο υπάγεται ο συλληφθείς ιμάμης στην Ξάνθη.

-Ο εντοπισμός του οπλισμού και των φυσιγγιών στο τζαμί του χωριού Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου στην Ξάνθη σήμανε χθες συναγερμό στις ελληνικές αρχές με τα δύο πιστόλια και τις σφαίρες να αποστέλονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια, ενώ ο συλληφθείς ιμάμης, που κατηγορείται για οπλοκατοχή, ανακρίνεται για την υπόθεση.

-Ο Γενικός πρόξενος και ψευδομουφτής προσπαθούν να πείσουν ότι πρόκειται για προβοκάτσια, πίσω από την οποία βρίσκεται ο Φετουλάχ Γκιουλέν, δηλαδή ο άνδρας που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίζεται ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. 

Όπλα σε τζαμί 

-Η αποκάλυψη του οπλαστασίου έγινε χθες, όταν υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν σε έλεγχο στον εν λόγω τζαμί, όπου και εντόπισαν μέσα σε μαύρη σακούλα σε βοηθητικό οίκημα στον προαύλιο χώρο, κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Το site της Ξάνθης, antifonitis.gr, δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία των όπλων:


Δεν υπάρχουν σχόλια: