Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Τηλεοπτική κωμική σειρά «Familie Φουκαρά» γυρισμένη στη Στουγκάρδη από απόδημους Έλληνες και Ελληνίδες!

 

Ιδιαίτερη σημασία για το Καλαμπάκι έχει η συμμετοχή στην τηλεοπτική αυτή σειρά δύο (2) Ελληνίδων από το Καλαμπάκι, η Φωτεινή Τοπούζογλου ως ηθοποιός, και η Ευδοξία Κωνσταντινίδου στα Σκρίπ… 

-Το Greek Theater Art παρουσιάζει την ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ κωμική σειρά έκπληξη «Familie Φουκαρά»

-Μια κωμωδία που αντικατοπτρίζει τον τρόπο σκέψης και τα αισθήματα που σχετίζονται με τις πτυχές της ζωής μας, με θέματα από την καθημερινή ζωή και την κοινωνική πραγματικότητα.

-Στην πλοκή της παρουσιάζει «τα συνηθισμένα λάθη της ζωής μας”, με στοιχεία ρεαλισμού και σουρεαλισμού που πλέκονται ανατρεπτικά, επαναστατικά και ερωτικά.

-Η σειρά που διαδραματίζεται εκτός ελληνικών συνόρων στη Γερμανία φέρει χαρακτηριστικά της εύπορης ζωής αστών και λαϊκών.

-Η διάκριση αυτή δεν αποσκοπεί στον εμπαιγμό και στην στοχοποίηση της δεδομένης οικονομικής, κοινωνικής κατάστασης των ανθρώπων.

-Πως επιβιώνουν αυτοί οι δυό κόσμοι σε ένα ξένο τόπο, πως συμπεριφέρονται; Όλα αυτά και πολλά αλλά διαπλεκόμενα θα σας προκαλέσουν στιγμές αστείρευτου γέλιου με το δυνατό χαρακτηριστικό του Έλληνα και της Ελληνίδας που δεν παύει να φέρει μέσα του ένα μαγικό ασυγκράτητο τεμπεραμέντο σε όλες του τις εκφάνσεις.

-Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

-Δημοσιογραφική κάλυψη Μαρία Κεμεντζετζίδου

-Πρωταγωνιστούν: Μπέσσυ Μάλφα, Γιάννης Μπούσδρος, Φωτεινή Τοπούζογλου, Μαρία Σερκελίδου, Γιάννης Ρόβας, Χρυσά Βασίλειου, Ραφαηλία Παγγίδου ,Διονύσης Γκενές, Στέργιος Ζιάκας, Μαρίνος Κότσογλου, Ρένα Μάρκο, Ιωάννα Νίκου, Χαράλαμπος Μοσχόπουλος 

Σενάριο : Μπέσσυ Μαλφα - Γιάννης Μπούσδρος 

-Σκηνοθεσία : Μπέσσυ Μαλφα

-Τηλεσκηνοθεσια-Τεχνική Υποστήριξη Στέφανος Κοντομάρης

-Παραγωγή : Greek Theater Art Γιάννης Μπούσδρος

-Υπεύθυνος παραγωγής: Νεκτάριος Ζαγκληβέρης / Ευαγγελία Μπούσδρου Χρήστος Ξηρογιάννης

-Βοηθός Σκηνοθέτη :Έλενα Δημητρίου

-Ενδυματολόγος : Ελένη Βουζουλιδου

-Βοηθός ενδυματολόγου: Ρουθ Πετρίδου

-Σκριπ: Ευδοξία Κωνσταντινιδου

Μακιγιάζ : Ευτυχία Βραχνού / Κωνσταντίνα Κουρτίδου

-Κομμωτήριο : Κωνσταντίνος Μαρένας / Ευαγγελία Ιγγιλη / Χρυσάνθη Περχανίδου

-Ήχος : Τάσος Χολέβας / Γιάννης Τσολάκης

-Ιδιαίτερη σημασία για το Καλαμπάκι έχει η συμμετοχή στην τηλεοπτική αυτή σειρά δύο (2) Ελληνίδων από το Καλαμπάκι, η Φωτεινή Τοπούζογλου ως ηθοποιός, και η Ευδοξία Κωνσταντινίδου στα Σκρίπ…

-Ευχαριστούμε την Evi Konstantinidou  για την ενημέρωση!

-Παρακολουθείστε παρακάτω το τρέιλερ της πετυχημένης σειράς…

                 

-Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια στο διαδίκτυο, κάνοντας απλή εγγραφή στο κανάλι Greek Theater Art του You Tube στον παρακάtω σύνδεσμο!

https://youtube.com/channel/UCVYpLGuo3ynBIoqhOR9fFYg )


Δεν υπάρχουν σχόλια: