Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πόλεμος δηλώσεων στον Δήμο Δοξάτου μεταξύ Δημάρχου και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου.

-Τοπικοί Σύμβουλοι του Δ.Δ. Δοξάτου απαντούν σε φυλλάδιο του Δημάρχου που «μοιράστηκε στα καφενεία»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τοπικών Συμβούλων του Δημοτικού Διαμερίσματος Δοξάτου αναφορικά με ενημερωτικό φυλλάδιο του Δημάρχου που μοιράστηκε στα καφενεία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ε έκπληξη διαβάσαμε το ενημερωτικό φυλλάδιο του Δημάρχου Δοξάτου που μοιράστηκε στους συγχωριανούς μας στα καφενεία. Αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Δήμαρχος ότι: «το μαρτυρικό Δοξάτο δεν θα προδοθεί».
-Εμείς με τη σειρά μας ως Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου οφείλουμε να απαντήσουμε:
-Με έγγραφό του (αριθμ.Πρ.17924.9/12/2016) ο Δήμαρχος μη σεβόμενος την απόφαση των Συμβούλων της Δ. Κ. Δοξάτου ζητεί την κατάργηση εκτέλεσης έργων προηγουμένων τεχνικών προγραμμάτων. Μας παρουσιάζει μια λίστα της τάξης 184.239,20 χωρίς να μας δίνει εξηγήσεις από πού θα αποκομίσει τα επιπλέον 77.239, θέτοντας όρους για να συναινέσουμε με την πρότασή του, δηλαδή να συνάψει σύμβαση με εξωτερικούς συνεργάτες για την καθαριότητα του Δήμου χωρίς να μας φέρει τουλάχιστον μια έκθεση της υπηρεσίας.
-Δυστυχώς από την αρχή της θητείας του λειτούργησε ως «απόλυτος μονάρχης», διαγράφοντας και διασύροντας πρόσωπα. Μετέτρεψε τον δημοκρατικό χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου σε λαϊκό δικαστήριο, χρησιμοποιώντας τις νομικές του γνώσεις. Παρακολουθούμε εδώ και 2,5 χρόνια κινήσεις σκοπιμότητας, εντυπωσιασμού, αποπροσανατολισμού και διαίρεσης του φρονήματος των συμπολιτών μας.
Κύριε Δήμαρχε,
-Σας καλούμε σήμερα να απαντήσετε στους κατοίκους του Δοξάτου:
-Κατηγορείται ο Δήμος μας για "μαύρη εργασία";
-Κατηγορηθήκατε για πλαστογραφία;
-Κατηγορηθήκατε από τους υπαλλήλους για εκφοβισμό;
-Γιατί κύριε Δήμαρχε δεν εκτελέσατε τα τεχνικά έργα των προηγουμένων ετών;
-Γιατί δεν απαντήσατε ποτέ στις ερωτήσεις μας για το κληροδότημα «Δημοσθένη και Χαρίκλειας Νάννου».
-Γιατί κλειδώσατε το ιστορικό γραφείο του Δημάρχου στο Δοξάτο;
-Εσείς που υπερασπίζεστε αυτό το μαρτυρικό χωριό, γιατί παραχωρήσατε παράνομα τους χώρους του ιστορικού Δημαρχείου σε Συλλόγους, (με διαιρετικό πάντα πνεύμα); Αυτό ήταν το όραμά σας για το ηρωικό Δοξάτο;
Ιστορική Έδρα Δήμου με ιστορικό Δημαρχείο γεμάτο Συλλόγους, υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα;
-Σε ποιά χέρια επιτέλους βρίσκεται το Σύμβολο της θυσίας των κατοίκων του Δοξάτου, ο Πολεμικός Σταυρός Α' Τάξης του 1945, που με μεγάλο σεβασμό και ιστορική μνήμη, ο εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επανέφερε, προσκυνώντας το μνημείο θυσίας των ηρωικών προγόνων μας;
Κύριε Δήμαρχε,
-Σε καμία περίπτωση ο συγκεκριμένος τρόπος απάντησης στις αλλεπάλληλες προκλήσεις και προσβολές σας δεν προάγει τον διάλογο αλλά ούτε ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που από όλους εμάς έχουν οι συνδημότες μας. Εφόσον όμως εσείς, ως πρώτος διδάξας, επιλέγετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τρόπους όπως αυτός, να "ενημερώνετε" δήθεν τους συνδημότες μας και να εξαπολύετε μύδρους εναντίον όποιου δε συμφωνεί με την "αφεντιά" σας, αλλά και όσο δύσκολο να είναι σε μας και ασύμβατο με τις αρχές μας να "πέφτουμε" στο επίπεδό σας και να παρακολουθούμε το "συλλογισμό σας", σας ενημερώνουμε ότι θα λαμβάνετε στο εξής τη δέουσα αντιμετώπιση και απάντηση σε κάθε σας πρόκληση, προσβολή και προπαγάνδα.  

Νικόλαος Αλεξίου
Ευθυμία Καρατζόγλου
Ανατολή Γιαννάκη
Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτο



-Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση-προκήρυξη του κ.Δημάρχου Δοξάτου:
 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: