Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στην Διομήδεια-Ξάνθης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, μια διάρρηξη επιχείρησης και μία απόπειρα διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 24-3-2017, στο νομό Ξάνθης.

-Συνελήφθησαν την ίδια ημέρα, στη Διομήδεια Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο 16χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, αφαίρεσαν αρχικά από την πόλη της Ξάνθης ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, με το οποίο στη συνέχεια μετέβησαν στη Διομήδεια Ξάνθης. Εκεί, διέρρηξαν μία επιχείρηση αφαιρώντας από το εσωτερικό της ένα tablet και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα κατάστημα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί.

-Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν το αφαιρεθέν tablet , το χρηματικό ποσό των 25,30 ευρώ και το δίκυκλο μοτοποδήλατο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο (2) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: