Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τραγικό το τέλος για την 31-χρονη νοσηλεύτρια από την Καβάλα που είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015.


-Πικρό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 31χρονης νοσηλεύτριας από την Καβάλα, καθώς το πρωί της Τρίτης (15/12) βρέθηκε η σωρός της, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη χερσόνησο της Παναγίας Καβάλα, κάτω από την πλατεία Μεχμέτ Αλί.

–Σήμερα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

–Οι ενδείξεις δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία, αφού πλάι της βρέθηκαν ένα αρκουδάκι κι ένα ιδιόχειρο σημείωμα για το 3 ετών παιδί της, καθώς και ένα φιαλίδιο ινσουλίνης.

 -Όπως ανέφεραν οι άνδρες της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, δεν μπορούσε να γίνει εύκολα διακριτό από στεριάς αν υπάρχει πτώμα, παρά μόνο από τη θάλασσα, όπως ακριβώς κι έγινε, καθώς τη νεκρή 31χρονη εντόπισε συμπολίτης μας ψαράς, ο οποίος αμέσως τηλεφώνησε στο 100, ενώ ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και ιατροδικαστής.

 -Οι αστυνομικοί στις έρευνές τους, δίπλα στο πτώμα, εντόπισαν μία σύριγγα με ένα φιαλίδιο ινσουλίνης, ενώ η 31χρονη φέρεται να είχε κάνει χρήση και μιας αρκετά μεγάλης δόσης χαπιών, γεγονός που πρόκειται να διαλευκάνει η ιατροδικαστική εξέταση.

 -Πλάι στο πτώμα της 31χρονης βρέθηκαν ένα αρκουδάκι κι ένα σημείωμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» ανέγραφε «όταν θα το κρατάς, να θυμάσαι τη μανούλα», που απευθυνόταν στο τριών ετών παιδί της, στοιχείο που καταδεικνύει σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

 -Η 31χρονη εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Στις 10 Δεκεμβρίου έφυγε από το σπίτι, όπου έμενε μαζί με την μητέρα της και το μικρό παιδί της, χωρίς να πάρει το κινητό της τηλέφωνο και λέγοντας στη μητέρα της ότι θα πάει για τα καθημερινά ψώνια στο σούπερ – μάρκετ.

Δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και το πρωί της 11ης Δεκεμβρίου η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση της στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, άνδρες της οποίας προσπάθησαν να συλλέξουν στοιχεία από μαρτυρίες εργαζόμενων του νοσοκομείου, όμως δεν κατέστη δυνατό να φτάσουν διαλευκάνουν την υπόθεση της εξαφάνισής της, η οποία έκλεισε χθες με τον πλέον ατυχή τρόπο.

 -Την προανάκριση διενεργεί η Α.Δ. Καβάλας, ενώ σήμερα πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.



Δημήτρης Μπουντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: