Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν στην Δράμα ένας 17-χρονος και μία 17-χρονη οι οποίοι αφαίρεσαν από κοινού από τον χώρο του ΚΤΕΛ Δράμας μία τσάντα που περιείχε 170 Ευρώ και διάφορα έγγραφα.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή τσάντας, που διαπράχθηκε χθες (20-12-2015) το βράδυ, στη Δράμα.

-Συνελήφθησαν άμεσα, το ίδιο βράδυ, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ένας 17χρονος και μία 17χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, οι δύο δράστες αφαίρεσαν από το χώρο του ΚΤΕΛ Δράμας, μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν άμεσα τους δύο ημεδαπούς.

-Στην κατοχή τους, βρέθηκε η παραπάνω τσάντα με όλα τα αφαιρεθέντα χρήματα, αντικείμενα και έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: