Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ανατροπή σχολικού λεωφορείου στην Αγγίστα-Σερρών - Τραυματίστηκαν εννέα μαθητές και πέντε ενήλικες.


-Ατύχημα με ανατροπή σχολικού λεωφορείου, που μετέφερε μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Βαμβακόφυτου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην στην επαρχιακή οδό Κρηνίδας - Άγγιστας στις Σέρρες. Από το ατύχημα, όπως αναφέρει το infoserres.comτραυματίστηκαν εννέα μαθητές και πέντε ενήλικες.

-Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί στο 39ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα φορτηγό έκλεισε τον δρόμο στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του και να ανατραπεί. Μάλιστα, ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από τις Αρχές.

-Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

-Οι 14 τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Σερρών, Δράμας και Καβάλας, χωρίς η υγεία τους να διατρέχει κίνδυνο. Από τους 14 τραυματίες, σοβαρός αλλά όχι κρίσιμος κρίνεται ο τραυματισμός ενός παιδιού που φέρει ανοικτό κάταγμα άνω άκρου. 

-Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στην περιοχή βρέχει καταρρακτωδώς, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου γονέων στην σελίδα του στο facebook, οι μαθητές έκαναν ημερήσια εκδρομή με προορισμό το Πόρτο Λάγος και την Αλεξανδρούπολη.

Πηγή:http://newpost.gr/ellada/609552/anatroph-sxolikoy-lewforeioy-stis-serres-traymatisthkan-tesseris-mathhtes

Δεν υπάρχουν σχόλια: