Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα στη Δράμα, κατηγορούμενοι για κλοπές σε καταστήματα της πόλης.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) κλοπές από καταστήματα, που διαπράχθηκαν, προχθές (28-4-2015) το απόγευμα, στην πόλη της Δράμας.

-Συνελήφθησαν προχθές (28-4-2015) το βράδυ, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 17 (άντρες) και 18 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 21χρονος ημεδαπός, συνεργός των δραστών.

-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις (3) ημεδαπούς, διότι, προχθές (28-4-2015) το απόγευμα, μαζί με τον συνεργό τους, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, εισήλθαν σε τρία (3) καταστήματα της Δράμας και αφαίρεσαν διάφορα είδη ένδυσης.

-Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 27χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι, μετά τη διάπραξη μιας κλοπής, διαπληκτίστηκε, λόγω προσωπικών διαφορών, με τον 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Κίνας, ιδιοκτήτη του καταστήματος, τραυματίζοντάς τον ελαφρά, με ψαλίδι, στο πρόσωπο.

-Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε το παραπάνω ψαλίδι, το οποίο κατασχέθηκε.

-Σημειώνεται ότι ο 28χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε.

-Επισημαίνεται επιπλέον ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: