Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθησαν ένας 27-χρονος και ένας 23-χρονος στη Δράμα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, διακεκριμένης φθοράς και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.


-Εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο διαρρήξεις, που είχαν διαπραχθεί, την 19-2-2015, στην πόλη της Δράμας.

-Συνελήφθησαν προχθές (19-2-2015) το απόγευμα, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, διακεκριμένης φθοράς και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι, ο 27χρονος, το μεσημέρι και το απόγευμα της 19-2-2015 στη Δράμα, διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και τα γραφεία συλλόγου, προκαλώντας φθορές και αφαιρώντας, μεταξύ άλλων, από το εσωτερικό τους:

ένα (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή

μια (1) βαλίτσα, που περιείχε διάφορα εργαλεία,

ένα (1) σακίδιο με πέντε (5) ηλεκτρονικές συσκευές

την μπαταρία του οχήματος

-Ακολούθως, ο 27χρονος διέθεσε το σακίδιο με τις ηλεκτρονικές συσκευές στον 23χρονο.

-Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στις οικίες και την κατοχή των δραστών όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σ-ημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: