Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη 50χρονη στη Κομοτηνή διότι επιχείρησε να προμηθεύσει κρατούμενο στις Φυλακές Κομοτηνής με ναρκωτικά, κρυμμένα σε υποδήματα και ένδυμα στη διάρκεια επισκεπτηρίου.


-Συνελήφθη, χθες (12-2-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 50χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 30χρονο ημεδαπό, έγκλειστο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής.

-Αναλυτικότερα, η 50χρονη, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 30χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε υποδήματα και σε ένδυμα, πλην όμως η πράξη της έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

-Συγκεκριμένα, εντός υποδημάτων και ενός ενδύματος βρέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίων και δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18 γραμμαρίων.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: