Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη στην Κομοτηνή 21χρονη Βουλγάρα για κλοπές πορτοφολιών.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε (5) κλοπές πορτοφολιών από πολίτες στην Κομοτηνή, που διαπράχθηκαν την 16, 17 και 24-2-2018.

-Συνελήφθη προχθές (24-2-2018) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης μια 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Αναλυτικότερα, προχθές το πρωί, στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, η δράστιδα, εκμεταλλευόμενη το συνωστισμό, αφαίρεσε από δύο ημεδαπές, δύο (2) πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά, πλην όμως η πράξη της έγινε αντιληπτή και στη συνέχεια συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

-Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, προέκυψε ότι, την 16 και 17-2-2018, σε κατάστημα της πόλης και στη λαϊκή αγορά, η 21χρονη, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσε από την κατοχή τριών γυναικών τα πορτοφόλια τους, που περιείχαν έγγραφα και χρήματα.

-Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

-Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: