Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη στη Καβάλα 40χρονη Βουλγάρα για κλοπές από καταστήματα ένδυσης και καλλυντικών.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε (5) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από καταστήματα, που διαπράχθηκαν την 9-2-2018 και κατά το τελευταίο δεκαήμερο, στην πόλη της Καβάλας.

-Συνελήφθη χθες (9-2-2018) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

-Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, η δράστιδα εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων της πόλης, όπου επιχείρησε να αφαιρέσει μία μπλούζα. Η πράξη της έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι, προ δεκαημέρου η 40χρονη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα ένα ακόμη ένδυμα, ενώ πρωινές ώρες της 9-2-2018 εισήλθε σε τρία ακόμη καταστήματα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα είδη καλλυντικών και ένδυσης.

-Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν όλα τα είδη που αφαιρέθηκαν την 9-2-2018, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: