Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθησαν στη Καβάλα δύο άτομα 17 & 16 ετών για απόπειρες κλοπής δικύκλων.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε (5) απόπειρες κλοπής, που διαπράχθηκαν την 6-2-2018 και την 15-5-2017, στην Καβάλα.

-Συνελήφθησαν χθες (6-2-2018) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

-Ειδικότερα προηγήθηκαν καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, χθες το απόγευμα, άγνωστοι δράστες, επιχείρησαν να αφαιρέσουν δύο δίκυκλα από την πόλη της Καβάλας.

-Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν τους δύο (2) δράστες και να τους συλλάβουν.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, επίσης, ότι οι δράστες το ίδιο απόγευμα, ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να αφαιρέσουν ακόμη δύο (2) δίκυκλες μοτοσικλέτες, καθώς επίσης την 15-5-2017, ο 17χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα περίπτερο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

-Κατασχέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: