Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη στην Κομοτηνή 31χρονος Σκοπιανός ο οποίος με το Ι.Χ.Φ.αυτ/τό του προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 23 λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

-Συνελήφθη χθες (5-2-2018), τις πρωινές, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM , ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν, Μπανγκλαντές και Ινδίας.

-Αναλυτικότερα, στην παλαιά εθνική οδό Σαπών - Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Στη συνέχεια ο δράστης εισήλθε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου εγκατέλειψε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες.

-Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο διακινητής είχε τοποθετήσει στο παραπάνω όχημα πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: