Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη στην Νομό Καβάλας 20χρονος Σύριος ο οποίος με το αυτ/τό του προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 ομοεθνείς του λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα

-Συνελήφθη προχθές (20-2-2018) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

-Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 20χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, κατευθύνθηκε στο Λιμάνι Φίλιππος Β’ στο νομό Καβάλας. Έξωθεν του λιμανιού το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 20χρονο περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη στους αστυνομικούς.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: