Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη 33χρονος στην Καβάλα για απόπειρας ληστείας σε βάρος διανομέα φαγητού.


-Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, απόπειρα ληστείας σε βάρος διανομέα φαγητού, που διαπράχθηκε, το απόγευμα της 27-10-2014, στην πόλη της Καβάλας.

-Συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας (27-10-2014) στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

-Συγκεκριμένα, ο 33χρονος, προχθές (27-10-2014) το απόγευμα, πραγματοποίησε τηλεφωνική παραγγελία από κατάστημα διανομής φαγητού, στην Καβάλα, αναμένοντας τον διανομέα του φαγητού, στην είσοδο της πολυκατοικίας που πήγαινε η παραγγελία, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

-Τη στιγμή που εμφανίστηκε η 45χρονη υπάλληλος του καταστήματος για την παράδοση της παραγγελίας, ο δράστης επιχείρησε, με την απειλή μαχαιριού, να αφαιρέσει τα χρήματα που κατείχε, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον έγινε αντιληπτός από διερχόμενο οδηγό και τράπηκε σε φυγή, αφαιρώντας τα κλειδιά της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που οδηγούσε η διανομέας φαγητού.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις και έρευνες, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

-Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το παραπάνω μαχαίρι, ένα (1) περιλαίμιο και τα αφαιρεθέντα κλειδιά, τα οποία αποδόθηκαν στην 45χρονη.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: