Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Τιμά τον Προστάτη της η Αστυνομία αύριο Δευτέρα 20 Οκτωβρίου ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου – Εορτασμός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Δράμα.


-H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

-Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σας ενημερώνει ότι ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2013 και ώρα 09:30, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, θα τελεστεί Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

-Μετά την Δοξολογία θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσει Αρτοκλασία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.

-Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και της ένωσης αποστράτων αστυνομικών, καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

-Όσοι επιθυμούν, μπορούν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

-Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 20η Οκτωβρίου 2013:

-Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Ορεστιάδα, ώρα έναρξης τελετής 10.00.

-Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, ώρα έναρξης τελετής 09:30.

-Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη, ώρα έναρξης τελετής 11:00.

-Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου στην Καβάλα, ώρα έναρξης τελετής 10:00.

-Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Δράμα, ώρα έναρξης τελετής 10:00.

-Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τις ημέρες 14, 15, 16, 17, 20, 21 και 22-10-2014, πραγματοποιείτε, στα κατά τόπους Δημόσια Νοσοκομεία (Διδυμοτείχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας), εθελοντική αιμοδοσία του αστυνομικού προσωπικού της περιφέρειας μας, για την Τράπεζα αίματος του Σώματος και για τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: