Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

2.190 προσλήψεις μονίμων τον Οκτώβριο.


Στις 13 Οκτω-βρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 540 θέσεις προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ στον ΔΕΔΔΗΕ, ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο η πρώτη από τις δύο προκηρύξεις της ΔΕΗ, που αφορούν την πρόσληψη συνολικά 600 εργαζομένων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.

-Ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις 2.190 θέσεις τακτικού προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου θα έχουν χιλιάδες πτυχιούχοι αλλά και απόφοιτοι Λυκείου, που θα πάρουν μέρος σε έναν από τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή του Λιμενικού Σώματος που θα «τρέξουν» τον Οκτώβριο.

-Ήδη είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ αμέσως μετά θα προκηρυχθεί ο αντίστοιχος στη ΔΕΗ. Ετοιμη προς έκδοση είναι και η προκήρυξη που εξασφαλίζει προσλήψεις-εξπρές σε παλαιούς διοριστέους του ΑΣΕΠ, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο διαγωνισμός για τους νέους λιμενοφύλακες.

540 στον ΔΕΔΔΗΕ

-Στις 13 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 3K/2014 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 540 θέσεων προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ στην Ανώνυμη Εταιρεία Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ).

-Οι υποψήφιοι, μετά την ηλεκτρονική υποβολή, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2014, Κατηγορία: ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, Τ.Θ. 14.308, Αθήνα, Τ.Κ. 115.10, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις προκηρυσσόμενες θέσεις στις εξής ειδικότητες:

ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (100 θέσεις)

ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (90 θέσεις)

ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων και Υποσταθμών (283 θέσεις)

ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων (7 θέσεις)

ΠΕ Οικονομολόγοι/Διοικητικοί (40 θέσεις) και

ΠΕ Επιστήμονες Πληροφορικής (20 θέσεις).

600 στη ΔΕΗ

-Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, και αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ, θα εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο η πρώτη από τις δύο προκηρύξεις της ΔΕΗ, που αφορούν την πρόσληψη συνολικά 600 εργαζομένων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.

-Ήδη το ΑΣΕΠ βρίσκεται σε συνεννόηση με στελέχη της επιχείρησης προκειμένου να λυθούν κάποια εκκρεμή ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εντοπιότητα κάποιων θέσεων στην περιφέρεια και οι τελικές λεπτομέρειες αναμένεται να οριστικοποιηθούν γύρω στα μέσα του μήνα.

-Η πρώτη προκήρυξη που θα βγει «στον αέρα» αφορά 16 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στις ειδικότητες Οικονομολόγων, Διοικητικού και Λογιστικού.

-Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών για τη θέση του ενδιαφέροντός τους, ενώ απαιτείται, μεταξύ άλλων, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άριστη γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας (Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής).

-Η δεύτερη προκήρυξη θα αφορά κυρίως τεχνικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και ορισμένους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, τη Διεύθυνση Πληροφορικής και άλλες Διευθύνσεις, τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διευθύνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς και Τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες όλης της χώρας, ενώ η πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στην Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Αρκαδία, τη Βέροια και στα Χανιά.

-Οι βασικές ειδικότητες αφορούν Τεχνίτες Δικτύων, Τεχνικούς Σταθμών, Ηλεκτρολόγους, Τεχνικούς Ορυχείων, Μηχανοτεχνικούς, Τεχνικούς Εξοπλισμού, Τεχνικούς ΜΕΚ, Χειριστές Μηχανημάτων, Οδηγούς κ.ά.



Αγγελική Μαρίνου



http://www.ethnos.gr/entheta

Δεν υπάρχουν σχόλια: