Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Παρέλαση 28-ης Οκτωβρίου 2014 στο Καλαμπάκι.


-Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε σήμερα το πρωί στο Καλαμπάκι η επέτειος του έπους του ΄40 και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού στην Ελλάδα. Πλήθος κόσμου παρέστη στην δοξολογία που έγινε στον Ιερό ναό Αγ.Γεωργίου και στην συνέχεια στην κεντρική πλατεία στο ηρώο των πεσόντων .

-Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου κ.Δαλακάκης, οι τοπικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής κοινότητας Καλαμπακίου, ο Στρατιωτικός Διοικητής, ο Διοικητής του Αστυν.Τμήματος Δοξάτου και πολιτικοί φορείς της τοπικής Δημοτικής κοινότητας Καλαμπακίου.

-Μετά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων και την βράβευση αριστούχων μαθητών, ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου-Λυκείου, Νηπιαγωγείου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου.

-Χαρακτηριστικό ήταν εφέτος η έλλειψη  της εξέδρας των επισήμων σύμφωνα με την εντολή του Δημάρχου κ.Δαλακάκη και οι παρευρισκόμενοι, τιμώμενα πρόσωπα παρακολούθησαν την παρέλαση κανονικά στο πεζοδρόμιο της πλατείας μαζί με τους υπόλοιπους Δημότες.

-Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση και ένα ολιγόλεπτο βίντεο από την σημερινή εκδήλωση.


 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: