Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Στον Έβρο συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (14-8-2020) το πρωί, στον Έβρο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Τελικά, στην αγροτική περιοχή Δορίσκου το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αύλακα. Στη συνέχεια ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους Αστυνομικούς, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.
-Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: