Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Στην εθνική οδό Καβάλας – Δράμας (πλησίον Δοξάτου), συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.
-Συνελήφθη χθες (29-8-2020) το απόγευμα, στο νομό Δράμας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας με την συνδρομή Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Άσπρα Χώματα), οι Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω Αστυνομικούς με την συνδρομή Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας .
-Τελικά, στην εθνική οδό Καβάλας – Δράμας (πλησίον Δοξάτου), ο οδηγός – διακινητής ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εντόπισαν δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα.
-Σημειώνεται ότι ο διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: