Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Στην Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.
-Συνελήφθη χθες (9-8-2020) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του.
-Τελικά, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 5 -8-2020 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: