Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου συνελήφθη αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Φ.αυτ/του (ρυμουλκό μετά ρυμουλκουμένου), διότι στο πλαίσιο ειδικής μεταφοράς – διαμετακόμισης όπλων και φυσιγγίων με το φορτηγό, εντοπίσθηκε να μεταφέρει επιπλέον 27 πιστόλια κρότου.

Κατασχέθηκαν 27 πιστόλια κρότου και το παραπάνω όχημα.
-Συνελήφθη χθες (6-8-2020) το απόγευμα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
-Αναλυτικότερα, ο δράστης μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου προκειμένου να εισέλθει στη χώρα μας, οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), με το οποίο πραγματοποιούσε ειδική μεταφορά – διαμετακόμιση όπλων και φυσιγγίων με προορισμό την Αλβανία.
-Κατά την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους στα μεταφερόμενα όπλα και φυσίγγια, διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε επιπλέον 27 πιστόλια κρότου, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στη σχετική άδεια διαμετακόμισης και δεν συνοδεύονταν από τα σχετικά παραστατικά.
-Κατασχέθηκαν 27 πιστόλια κρότου και το παραπάνω όχημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: