Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Έργα ανάπλασης των χώρων 1-ου και 2-ου Νηπιαγωγείου Καλαμπακίου με τοποθετήσεις παιγνιοκατασκευών στις παιδικές χαρές από την Δημοτική Κοινότητα Καλαμπακίου.

-Μία ευχάριστη έκπληξη ήταν για τους δημότες του Καλαμπακίου σήμερα το απόγευμα η έναρξη εργασιών στο χώρο του 2-ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπακίου όπου τοποθετούνταν από τεχνίτες, παιγνιοκατασκευές παιδικής χαράς.
-Σε συνάντηση που είχαμε στο χώρο με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου κ.Τσεκούρα Γεώργιο μας ανέφερε ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν και στο χώρο του 1-ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπακίου και συγκεκριμένα σε ερώτησή μας τόνισε τα εξής: «ένα πάγιο αίτημα των Διεθυντριών των δύο (2) Νηπιαγωγείων μας επιλύεται… το Τοπικό Συμβούλιο προχώρησε στην αναμόρφωση της ΣΑΤΑ Καλαμπακίου και χρηματοδότησε τις δύο (2) παιδικές χαρές στο 1-ο και 2-ο Δημοτικό Σχολείο. Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δοξάτου και την Αντιδήμαρχο κ.Παπαζώτου Κυριακή που έδωσε προτεραιότητα στο παραπάνω έργο, ούτως ώστε να το χαρούν οι μικροί μας μαθητές με το ξεκίνημα της νέας Σχολικής Χρονιάς».
-Τέτοιες ενέργειες αξίζουν τα συγχαρητήρια στην Δημοτική Κοινότητα Καλαμπακίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: