Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

-Συνελήφθη χθες (6-8-2020) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 3-8-2020 σε Αστυνομική υπηρεσία της Καβάλας.
-Επιπλέον, σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.
-Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: