Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Στο Τελωνείο των Κήπων συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Φ.αυτ/το (ρυμουλκό μετά ρυμουλκουμένου), μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Οι Αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισαν 4 λαθρομετανάστες στην καρότσα του φορτηγού που οδηγούσε ο διακινητής – το Φορτηγό κατασχέθηκε.
-Συνελήφθη χθες (12-8-2020) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) , μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα.
-Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω φορτηγό (ρυμουλκό και ρυμουλκούμενο).
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: