Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός στο Τελωνείο των Κήπων, ο οποίος με Ι.Χ.Φ. αυτ/το μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
-Συνελήφθη, χθες (27-6-2019) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) , μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.
-Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο 43χρονος είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο, το οποίο ήταν έμφορτο με εμπορεύματα, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: