Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Συνελήφθησαν στις Σέρρες δύο (2) άνδρες 27 & 22 ετών και μία 22-χρονη, μέλη συμμορίας κλοπών - διέπραξαν το τελευταίο τρίμηνο 14 κλοπές οχημάτων, 11 από τα οποία εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

-Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 4 συνεργοί τους.
-Επίσης αφαιρούσαν από επιχειρήσεις και οικίες εργαλεία, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.
-Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες έρευνες των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27 και 22 ετών και μία 22χρονη ημεδαπή, για κλοπές σε περιοχές των Σερρών της Θεσσαλονίκης.
-Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνονται ακόμη 4 συνεργοί τους, από τους οποίους ένας 20χρονος, μία 29χρονη και δύο ανήλικοι, όλοι τους ημεδαποί.
-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον Μάρτιο του 2019 ενώθηκαν σε συμμορία και με διαφορετική σύνθεση μεταξύ τους, διέπρατταν στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων, οικιών και επιχειρήσεων, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.
-Πιο αναλυτικά, διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο τρίμηνο διέπραξαν σε περιοχές των Σερρών και της Θεσσαλονίκης:
14 κλοπές οχημάτων (13 αυτοκίνητα και 1 μοτοσυκλέτα),
5 διαρρήξεις – κλοπές επιχειρήσεων και οικίας και
2 διαρρήξεις οχημάτων.
-Αφαίρεσαν εργαλεία, κοσμήματα και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 9.700 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
-Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν 11 από τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
-Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: