Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Συνελήφθησαν στην Πολίχνη-Θεσ/νίκης τρία (3) άτομα 40, 39 & 33 ετών μέλη εγκληματικής συμμορίας για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Κατασχέθηκε πάνω από 50 κιλά κάνναβη.

-Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών μελών οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα μας από γειτονική χώρα, κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός της Ελληνικής επικράτειας και στην κατάσχεση περισσότερων από 58 κιλών κάνναβης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.
  -Πρόκειται για τρία άτομα, έναν 39χρονο άντρα, που είχε το ρόλο του ηγετικού στελέχους και δύο συνεργούς του ηλικίας 40 (ημεδαπός) και 33 (αλλοδαπός) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
-Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (27-06-2019), έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και σε διαμερίσματα στην περιοχή της Πολίχνης και κέντρου πόλης, όπου διέμεναν:
(58) κιλά και (459) γραμμάρια κάνναβης,
(40,45) γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
(1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
Χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, 
(7) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και
(2) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και (1) κάρτα sim.
-Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της δράσης της εγκληματικής συμμορίας.
-Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: