Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Συνελήφθησαν στο Διδυμότειχο τέσσερις (4) νεαροί ηλικίας 16,15,13 και 11 ετών για 4 κλοπές δικύκλων και 1 διάρρηξη καταστήματος.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, τέσσερις (4) κλοπές δικύκλων και μία διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκαν τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2019 στο βόρειο Έβρο.
-Συνελήφθησαν προχθές (25-6-2019) το μεσημέρι, στο Διδυμότειχο, από τους παραπάνω Αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 16, 15, 13 και 11 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες οι τέσσερις δράστες το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο Διδυμότειχο και σε χωριό του Έβρου, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν τέσσερα (4) δίκυκλα (1 μοτοποδήλατο και 3 μοτοσικλέτες), καθώς επίσης διέρρηξαν ένα κατάστημα αφαιρώντας από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό.
-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας τα τρία από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: